Wykształcenie
Technikum Gastronomiczne w Warszawie
Zawód: Technik-organizator usług gastronomicznych
Doświadczenie zawodowe
2010 - obecnie
Praca w Niemczech (kontrakty).
2005 - 2009 Restauracja "ZIELONA CHATA", Warszawa
stanowisko - kierownik zmiany
1998 - 2002 Hotel "GROMADA", Warszawa
stanowisko - zastępca kierownika gastronomii
1997 - 1998 Hotel "DORINT", Bad Durkheim (Niemcy)
stanowisko - Chef de rang
1996 - 1997 Hotel "NOVOTEL ORBIS", Warszawa
stanowisko - kierownik sali
1995 - 1996 Hotel "DORINT", Bad Durkheim ( Niemcy )
stanowisko - Chef de rang
1992 - 1994 Hotel "DORINT", Bad Durkheim (Niemcy)
stanowisko - kelner (mistrz)
1972 - 1992 Hotel "GRAND ORBIS", Warszawa
stanowisko - kelner (mistrz)
1972 - Hotel "LIDO", Ulcinj (Czarnogóra)
stanowisko - kelner (praktyki)
Kursy i szkolenia
2010 - Kurs "Tworzenie i zarządzanie stronami internetowymi"
1996 - Kurs kierowników gastronomii
Języki obce
- Język niemiecki
- Język rosyjski
- Język serbsko-chorwacki
Dodatkowe umiejętności
- Projektowanie i zarządzanie stronami WWW
- Prawo jazdy kat. B
Cechy osobowości
- Zadaniowe podejście
- Lojalność
- Konsekwencja w dążeniu do celu
- Odpowiedzialność
Zainteresowania
- Informatyka
- Kulinaria
- Sport
Inne
2005 - 2008 Ławnik w Sądzie Rej. w Mińsku Maz.
Udział w filmach i reklamach