PORTFOLIO BP


Idź do treści

Menu główne:


CV


Wykształcenie


Technikum Gastronomiczne w Warszawie
Zawód: Technik-organizator usług gastronomicznych

Doświadczenie zawodowe

2010 - obecnie
Praca w Niemczech (kontrakty).


2005 - 2009 Restauracja "ZIELONA CHATA", Warszawa
stanowisko - kierownik zmiany


1998 - 2002 Hotel "GROMADA", Warszawa
stanowisko - zastępca kierownika gastronomii


1997 - 1998 Hotel "DORINT", Bad Durkheim (Niemcy)
stanowisko - Chef de rang


1996 - 1997 Hotel "NOVOTEL ORBIS", Warszawa
stanowisko - kierownik sali


1995 - 1996 Hotel "DORINT", Bad Durkheim ( Niemcy )
stanowisko - Chef de rang


1992 - 1994 Hotel "DORINT", Bad Durkheim (Niemcy)
stanowisko - kelner (mistrz)


1972 - 1992 Hotel "GRAND ORBIS", Warszawa
stanowisko - kelner (mistrz)




1972 - Hotel "LIDO", Ulcinj (Czarnogóra)
stanowisko - kelner (praktyki)

Kursy i szkolenia

2010 - Kurs "Tworzenie i zarządzanie stronami internetowymi"
1996 - Kurs kierowników gastronomii

Języki obce

- Język niemiecki
- Język rosyjski
- Język serbsko-chorwacki

Dodatkowe umiejętności

- Projektowanie i zarządzanie stronami WWW
- Prawo jazdy kat. B

Cechy osobowości

- Zadaniowe podejście
- Lojalność
- Konsekwencja w dążeniu do celu
- Odpowiedzialność

Zainteresowania

- Informatyka
- Kulinaria
- Sport

Inne

2005 - 2008 Ławnik w Sądzie Rej. w Mińsku Maz.

Udział w filmach i reklamach

HOME | CV | Hotele | BP Foto | VIP | Kontakt | Mapa witryny


Powrót do treści | Wróć do menu głównego